zekeriyaköy çiçekçi

16-10-2023 20:39
zekeriyaköy çiçekçi
zekeriyaköy çiçekçi hizmeti veren Hüseyin Avni Özkan Luxury Flowers and Events bölgenin en hızlı teslimatı ile soğuk dolaplarda muhafaza edilen çiçekleri sizlere sunuyor.
 
Çiçek siparişi için uzun yıllardır Göktürk semtinde hizmet veren Hüseyin Avni Özkan Luxury Flowers and Events istanbul maslak çiçekçi ve perakende hizmetinin yanı sıra online satış ile istanbul'un her yerine çiçek gönderebilirsiniz.

zekeriyaköy 20 dakika uzak mesafede olan Göktürk Çiçek dükkanında yüzlerce çeşit ürünleri ile sizlere kısa sürede teslimat imkanı sunuyor. maslak çiçekçi denince akla ilk gelen isim olmanın gururunu yaşayan Hüseyin Avni Özkan sektörde ismiyle öne çıkan bir markadır.

Buketler, Aranjmanlar, Orkide, ve daha birçok çeşidi ile maslak çiçekçi  bölgesine müşterilerine hizmet veriyor.

Ürün yelpazemizde kişiye özel aranjmanlar, buketler, gelin çiçekleri, cenaze çelenkleri, düğün, açılış, kokteyl çiçekleri, özel aksesuarlar, Ev ve işyerleri için özel objeler, yılbaşı hediye sepetleri tasarımı ve süs bitkileri tasarımları bulunmaktadır. istanbul havalimanı çiçekçi Hizmet yelpazemizde ise her türlü mekan süslemeleri, bahçe ve çevre dekorasyonları, interflora aracılığı ile Türkiye ve tüm dünyadaki sevdiklerinize çiçek gönderme imkanı, fotoğraf çekimlerinde ve fuar organizasyonlarında kullanılan çiçek, bitki ve süsleme ekipmanları kiralama imkanı bulunmaktadır.

Luxury Flowers & Events markası Çiçekçilik sektöründe değişerek, gelişerek ilk günkü aşkla ve heyecanla sektöre yön veren atılımlarla 43 yıllık tecrübesiyle hizmete devam ediyor.

zekeriyaköy çiçekçi
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.